Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς star system και το αποδεικνύουν συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Πρόσφατα, η Victoria μοιράστηκε μερικές τρυφερές στιγμές του συζύγου της με την μικρή τους κόρη, Harper, ποστάροντας ένα γλυκό βίντεο. O πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διάβαζε στην 7χρονη κορούλα του ένα βιβλίο για να την πάρει ο ύπνος. Το βιβλίο έχει να κάνει με ένα ποντικάκι που ονειρεύεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να ακολουθήσει τα όνειρα του και να γίνει σχεδιαστής μόδας.

Πάντως ο μπαμπάς Ντέιβιντ πρόσφατα φόρτισε τις μπαταρίες του, γιατί και οι γονείς χρειάζονται ένα «ρεπό». Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γύρισε πρόσφατα από την Ισλανδία, όπου είχε πάει ταξίδι ψαρέματος με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Βικτόρια φαίνεται να έχει όρεξη για πλάκες! Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls του έκανε έκπληξη και τον ανάγκασε να ποζάρει για μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα της Μάντσεστερ Σίτι. Η μπλούζα είχε πάνω της το παρατσούκλι «Dave» που δεν αρέσει στον ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλος υποστηρικτής της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, και έπαιζε πολλά χρόνια σε αυτήν την ομάδα πριν πάρει μεταγραφή για την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης το 2003. Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη του ποδοσφαιριστή που δεν περίμενε να ποζάρει για αυτήν την ομάδα και μάλιστα με το μισητό του παρατσούκλι.
Dave
Paramithi
Victoria_Dad