Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μέτα τα Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τα λαμπερά χρόνια του μόντελινγκ, αλλά εξέφρασε και το παράπονο της προς τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Το μοντέλο μίλησε για την λαμπερή της καριέρα, για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική και την οικογένειά της. Η Μερκούρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην σύζυγό της και για τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό.

Δεν δίστασε να πει πως τον είχε λίγο παραμελήσει, ενώ είπε πως όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ήρθε κι εκείνος μαζί της.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος.

Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη.

Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα», είπε μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και έναν από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό.

Το μοντέλο αναφέρθηκε ακόμα και σε ένα παράπονο που έχει από τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, καθώς δεν την επέλεγαν εξαιτίας του ύψους της.

«Η καριέρα μου ως μοντέλο ξεκίνησε όταν με ανακάλυψαν τυχαία στο δρόμο. Έκλεινα με γάζες το στήθος μου γιατί ήθελα το σωματότυπο χορεύτριας.

Το παράπονο μου είναι ότι οι Έλληνες μόδιστροι δε με έπαιρναν για πασαρέλα επειδή δεν ήμουν ψηλή», είπε μεταξύ άλλων η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε όσα δήλωσε Δωροθέα Μερκούρη: