Την Τρίτη, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με την κόρη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στο Χόλιγουντ κλέβοντας την παράσταση με τα λαμπερά - και υπερβολικά - σύνολά τους.

 

 Με Alexander McQueen μάνα και κόρη

Η Μπιγιονσέ, που δανείζει την φωνή της στον ρόλο της Νάλα στην αναβίωση της κλασικής ταινίας, έκανε μια σπάνια κόκκινη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, με ένα tuxedo φόρεμα Alexander McQueen.

Και σαν να μην έφτανε το φόρεμα – υπερπαραγωγή με τα άπειρα κρύσταλλα, πρόσθεσε ένα ζευγάρι αστραφτερά τακούνια Lorraine Schwartz, ένα clutch με διαμάντια και τα μαλλιά της πιασμένα σε μια αλογοουρά με μικρές μπούκλες στην μία πλευρά του κεφαλιού.

Όσο για την μικρή Μπλου Ίβι, ταίριαζε απόλυτα με την μητέρα της με ένα μίνι tuxedo φόρεμα, το οποίο ήταν επίσης Alexander McQueen. Το μαύρο σακάκι της 7χρονης κόρης της Μπιγιονσέ ήταν διακοσμημένο με ασημένιες πούλιες, ενώ το κάτω μέρος του φορέματος ήταν ίδιο με αυτό της μητέρας της με το μαύρο τούλι και τα μικρά κρύσταλλα.

Όπως και η μητέρα της, είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε πλεξούδες, αλλά πρόσθεσε και δύο «ντοματάκια» στην κορυφή του κεφαλιού της, με δύο ασημένια λαστιχάκια για να συγκρατούνται. Φυσικά, μιλάμε για την Μπιγιονσέ, που μπορεί να κάνει ότι θέλει, καθώς είναι μια από τις πιο πλούσιες τραγουδίστριες του κόσμου, την ώρα που η περιουσία του συζύγου της ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Beyonce-Blue
Beyonce-Blue-Ivy
Beyonce-kontino