Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
master-chef-spyridoula_2
Lifestyle

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πόζα με τον σύντροφό της μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μετά την έξοδό της από το «Masterchef» ανέβαλε τον γάμο της και είχαν «φουντώσει» οι φήμες περί χωρισμού της.

Εκείνη τότε είχε δηλώσει: «Όχι, δεν χώρισα όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε». Πρώτη φορά μετά από καιρό η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής πόσταρε φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αποστόλη στο instastory.

Απολαύστε την φωτογραφία που ακολουθεί: