Ισχυρός σεισμός μεγέθους της τάξης άνω των 5,1 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αθήνα και ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Κέντρο, το επίκεντρο εντοπίζεται κοντά στη Μαγούλα, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας. Το εστιακό βάθος ήταν μόλις δύο χιλιόμετρα.


Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν η πρώτη που δημοσίευσε στο instagram της βίντεο μετά το σεισμό και ανέφερε πόσο τρόμαξε από το μέγεθος της σεισμικής δόνησης. Η Έλενα τόνισε: «Τον καταλάβατε εσείς τον σεισμό; Εγώ τα χρειάστηκα για τα καλά! Βρίσκομαι στο γραφείο, κοπανάγαμε οι τζαμαρίες, κουνιόταν όλο το γραφείο. Τι ήταν αυτό;»!



Η ώρα ήταν 14.13 σήμερα το μεσημέρι (19 Ιουλίου) όταν προκλήθηκε ο ισχυρός σεισμός και η Μαρία Φιλίππου πήγε για πρώτη της φορά στο γυμναστήριο και ανέβασε φωτογραφία την ώρα που λιώνει στη γυμναστική!

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Μα πήγα γυμναστήριο πρώτη μέρα κι έγινε σεισμός;εκείνη την ώρα;ΣΕΙΣΜΟΣ;Πες ξαναπάς;»!



Και η Μαρία Εκμετσίογλου σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Φοβηθήκαμε αρκετά ,ακόμα τρέμω ,όλα όμως καλά,δόξα τον Θεό ,αλλα στο σπίτι και στο μαγαζί γυαλιά και θρύψαλα»!

Ο Γιάννης Σερβετάς, μπορεί να βρίσκεται 500 χιλιόμετρα μακριά, ωστόσο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει την συμπαράστασή του στον κόσμο, κάνοντας αναφορά στον σεισμό του 1978 που είχε ζήσει ο ίδιος.

«Βίωσα το σεισμό του 1978 και σας νοιώθω. Από τότε είναι θρονιασμένος ο φόβος στην ψυχή μου και δε φεύγει με τίποτα. Το κλειδί είναι ψυχραιμία. Γεροί να είμαστε να λέμε τις ιστορίες σεισμών ο ένας στον άλλο και να ξεχνιόμαστε. ΥΓ.: όχι δεν έγινε σεισμός γιατί σταμάτησα για καλοκαίρι τις εκπομπές στον Imagine897. Ψυχραιμία, θα περάσει και αυτό», έγραψε ο Γιάννης Σερβετάς.




















Πανικόβλητη μετά τον σεισμό και η Μαντώ Γαστεράτου.

Ποια ήταν η αντίδραση της;

Η όμορφη παρουσιάστρια και εγκυμονούσα φαίνεται να ταράχτηκε μετά τον μεγάλο σεισμό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στην Αττική. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την αγωνία της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία όλο νόημα.



Η αντίδραση του Ησαΐα Ματιάμπα μετά τον σεισμό

Τι έκανε ο γνωστός τραγουδιστής μετά τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε ολόκληρη της Αττική;

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το τέλος του πρώτου μεγάλου σεισμού θέλησε να στείλει το προσωπικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από ένα Instastory και έγραψε:

«Να προσέχετε και να είστε καλά όλοι σας!! Ήταν αρκετά δυνατός!!!!».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: