Το διάσημο μοντέλο, απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο καυτή γυναίκα είναι, με πολλούς να δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί την άφησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με την τελευταία της φωτογράφηση για το Vogue Espana.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε η Ιρίνα Σάικ στο Instagram, το διάσημο μοντέλο στέκεται μπροστά σε ένα μαύρο κάμπριο αυτοκίνητο με μαύρα δερμάτινα εσώρουχα, μαύρο καλσόν και φυσικά μαύρες γόβες στιλέτο. Το όλο στυλ παραπέμπει πολύ σε «Τι θα γινόταν αν ο Κουέντιν Ταραντίνο σκηνοθετούσε ένα νέο ‘50 Αποχρώσεις του Γκρι’;». Φυσικά, η φωτογράφηση δεν ήταν σκηνοθετημένη από τον διάσημο Ταραντίνο αλλά από το γνωστό δίδυμο της φωτογραφίας Λουίτζι και Ιάνγκο.

 Οι δερμάτινες μάσκες των δύο μοντέλων παραπέμπουν σε σκηνή από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ιρίνα Σάικ και Αντριάνα Λίμα παίζουν με τον φακό με πολύ καυτές πόζες

Η Ιρίνα Σάικ ποζάρει σε πολύ καυτές πόζες με ένα ακόμη διάσημο μοντέλο την Αντριάνα Λίμα, με τις δύο γυναίκες να φορούν μαύρες δερμάτινες μάσκες που παραπέμπουν στην ταινία του Ταραντίνο «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν. Τα δύο μοντέλα ποζάρουν μέσα στο κάμπριο αυτοκίνητο φορώντας μαύρα κορμάκια, καλσόν και ψηλές δερμάτινες μπότες, σε πολύ διαχυτικές στάσεις. Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η Ιρίνα Σάικ έγραψε απλά «Μόνο οι δυο μας» π[ροσθέτοντας δύο διαβολάκια emojis.

Shayk-Lima-kaftes-pozes
Irina-Shayk-cambrio-esorouxa