Η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία παρουσιάζει, φέτος, την καλοκαιρινή εκπομπή του Open, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια.  Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, το οποίο τραβήχτηκε τη στιγμή της σύλληψης ενός άστεγου στην Αμερική. Όπως έγραψε η Κατερινά Ζαρίφη- για το βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο- ο 43χρονος άστεγος μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του ρατσισμού, αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ. «Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική. Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου.

Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρώμα σου το σχήμα σου η σεξουαλική σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου.

#fuckTrump #fuckracists».

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

View this post on Instagram

Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική. Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα. Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου. Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρωμα σου το σχήμα σου η σεξουαλικη σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου. #fuckTrump #fuckracists

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on