Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει με το «Ευτυχείτε» και μαζί της φέτος θα είναι και κάποια πρόσωπα έκπληξη.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί. Τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην πρωινή παρέα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Μέγκι Ντρίο και η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με την καλύτερη ευχή: «Ευτυχείτε»

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της έρχονται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10.00, με το πιο πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα, για να φέρουν μια φρέσκια πνοή θετικής ενέργειας στα πρωινά μας.

Η Κατερίνα καλωσορίζει στο φωτεινό, φιλόξενο σπίτι του «Ευτυχείτε» τους δημοσιογράφους Γρηγόρη Γκουντάρα και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, καθώς και τη Μέγκι Ντρίο σε έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η παρέα του «Ευτυχείτε» μεγαλώνει:

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μπαίνει στην κουζίνα και μοιράζεται μαζί μας υπέροχες συνταγές και μυστικά γεύσης, η Βίκυ Παγιατάκη χαρτογραφεί πώς μας επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών μέσα από καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις και η Γεωργία Παντελέ μας δίνει tips μόδας για κάθε περίσταση!

Οι τηλεθεατές παίρνουν τον λόγο μέσα από διαδραστικές ενότητες της εκπομπής που έχουν αγαπηθεί:

-Η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν.

-Καθημερινές ιστορίες τηλεθεατών οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα «Διλήμματα» μέσω social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας προτρέπει «Ευτυχείτε» από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10.00, στο OPEN.

View this post on Instagram

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωης μου !!!🙏🏻 «Γεματο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζησαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας ,όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Οσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας ,πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι?Τωρα τελείωσε ? #not #neverending Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος...🙏🏻 Λοιπόν ,ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας? #helloseptember

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on