Η Ελεονώρα έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον θεατρικό επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη, με τον οποίο, μάλιστα, απέκτησε μια κόρη, τον Απρίλιο του 2018. Βέβαια, εκτός από προσωπική ευτυχία, γνωρίζει και επαγγελματική επιτυχία, αφού η εκπομπή της στον Alpha αγαπήθηκε πολύ από το κοινό κι έτσι θα συνεχιστεί κι αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός από τα «Μεσάνυχτα«, φέτος η Ελεονώρα θα βρίσκεται καθημερινά στα ερτζιανά, παρουσιάζοντας μαζί με τον Νικόλα Ράπτη το «MORNING SHOW» στον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 89,8, στον οποίο η παρουσιάστρια επιστρέψει έπειτα από 7 χρόνια. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την ιδιαίτερη μέρα για εκείνη, οι συνεργάτες της στο ραδιόφωνο της ετοίμασαν μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της εκπομπής, της τραγούδησαν όλοι μαζί το Happy Birthday, με την ίδια να σβήνει το κεράκι της πάνω σε μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη και στην οποία αναγραφόταν το εξής: «Χρόνια πολλά Ελεονώρα. Δρόμος 89.8». Ο Νικόλας Ράπτης δημοσίευσε στα stories του ένα boomerang με την Ελεονώρα Μελέτη, όμορφη και επιμελώς ατημέλητη, θέλοντας έτσι να της ευχηθεί και δημόσια «χρόνια πολλά».