Έξαλλος µε όσους δεν σέβονται την οικογένειά του είναι ο Λευτέρης Πανταζής, που πρόσφατα δέχτηκε  προσβλητικά µηνύµατα στην προσωπική του σελίδα στο Ιnstagram, µε αποτέλεσµα να µπλοκάρει κάποιους χρήστες. Ολα ξεκίνησαν όταν ο αγαπηµένος τραγουδιστής «ανέβα- σε» µια φωτογραφία µε την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ανάµεσα στα εκατοντάδες µηνύµατα αγάπης που έλαβε ήταν και µερικά που τον στενοχώρησαν, αλλά και τον εξόργισαν.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται», εξηγεί ο ίδιος στο «Secret». «Αν δεν  έχεις µεγαλώσει µε αγάπη, αν δεν έχεις πάρει αρχές από την οικογένειά σου, πώς να µάθεις να σέβεσαι; Υπήρχαν µερικά µηνύµατα ελάχιστα, βέβαια- στα οποία ειρωνεύονταν και υπήρχαν και κακόβουλα σχόλια. Πάνω απ’ όλα ένιωσα πως δεν σέβονται τον εαυτό τους και πως χρειάζονται βοήθεια. Γι’ αυτό και τους µπλόκαρα», τονίζει ο επιτυχηµένος τραγουδιστής και εξηγεί γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση. «Τέτοια άτοµα είναι προ- βληµατικά και δεν τα θέλω στην παρέα µου», τονίζει.

Πριν από λίγες µέρες, ο δηµοφιλής ερµηνευτής, µετρώντας δεκάδες επιτυχίες στο βιογραφικό του, πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους αντίστοιχα, σηµειώνοντας µία διαχρονική µουσική διαδροµή στο πεντάγραµµο, έδωσε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας µία από τις σπουδαιότερες συναυλίες της καριέρας του. Με φόντο την πανσέληνο και την υπό τη µουσική µελωδία της φωνής του, επί σκηνής, τον ΛεΠα τίµησαν πολλοί φίλοι του και συνάδελφοί του. Ο Γιάννης Ζουγανέλης,  ο Νίκος Κουρκούλης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Βαλάντης, ο Πάνος Καλίδης, η Κόνι Μεταξά, ο Tus, ο Γιώργος  Γερολυµάτος, ο Μανόλης Κονταρός, ο ∆ηµήτρης Κοντογιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Αγγελι- κή Ηλιάδη και άλλα πολλά λαµπερά ονόµατα τον συνόδευσαν µουσικά, σε ένα «ταξίδι» στη διασκέδαση που µας έµεινε αξέχαστο.

Ο ίδιος ξεκίνησε εµφανίσεις στο «North» µαζί µε τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus, ενώ ετοιµάζει και νέα τραγούδια.