Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα στην ενέργεια και το κέφι και δεν δίστασε, πέρα από το να τραγουδήσει, να μιλήσει για όλα, αλλά και να παίξει ένα παιχνίδι – έκπληξη μαζί με τον παρουσιαστή.

Ο Σάκης με το που μπήκε στο πλατό της εκπομπής, έδειξε τις φωνητικές του δυνατότητες, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από τα «Ξύλινα Σπαθιά», ένα από τα πιο γνωστά ροκ γκρουπ της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης.

Αφού αντάλλαξαν αμοιβαίες φιλοφρονήσεις με τον Νίκο Μουτσινά, μίλησε για τις ταξιδιωτικές του εκπομπές και το Survivor, οι οποίες, όπως είπε «είναι σίγουρα κάτι που μου αρέσει να κάνω, μου αρέσει να είμαι έξω, στις θάλασσες».

Ο Σάκης που φέτος παρουσιάζει το παιχνίδι Boom στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτό το project.

Ο Νίκος ρώτησε τον Σάκη για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί με τη Χριστίνα και εκείνος απάντησε πως είναι σίγουρα κάτι που επιθυμούν και πειράζοντας τον παρουσιαστή είπε «όταν μείνει έγκυος, θα το πούμε πρώτα εδώ μέσα».

Για τα social media

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε από τον Νίκο για τα social media, καθώς έχει ένα ιδιαίτερα δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τη ζωή του, τα ταξίδια του, τις δουλειές του, αλλά και τη σύζυγό του.

Όπως είπε, «η λέξη κλειδί είναι η Τεχνολογία» και συμπλήρωσε πως «τα social είναι στην καθημερινότητά μας, η Τεχνολογία, βελτιώνει, σου δίνει την επιλογή να κάνεις ότι θες».

Δείτε το video:

Για την παρουσίαση του Voice από τη Χριστίνα

Η Χριστίνα Μπόμπα θα παρουσιάζει φέτος το The Voice μαζί με τον Γιώργο Λιανό και o Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Σάκη για αυτό.

Ο Σάκης είπε πως νιώθει «ενθουσιασμένος, αλλά και αγχωμένος από οποιοδήποτε άλλο project έχω αναλάβει. Είμαι κοντά της σε όλα και την στηρίζω».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβουν με την Χριστίνα μία κοινή εκπομπή στην πρωινή ζώνη, ο Σάκης αν και δεν το απέκλεισε, καθώς όπως είπε «ποτέ, μη λες ποτέ», ωστόσο υπογράμμισε πως «δεν μου ταιριάζει αυτή η φάση, τουλάχιστον όχι τώρα».

Το παιχνίδι – έκπληξη

Ο Νίκος Μουτσινάς επιφύλασσε μία έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη στο κλείσιμο της συνέντευξης. Είχε προετοιμάσει ένα παιχνίδι ερωτήσεων για ένα θέμα που φυσικά δεν του αποκάλυψε… μέχρι το τέλος

Σε ένα κουτί είχε μια φωτογραφία της Χριστίνας και οι ερωτήσεις αφορούσαν σ’ αυτήν, αλλά ο Σάκης δεν το γνώριζε αυτό.Το παιχνίδι ήταν αστείο, καθώς ο Σάκης απαντούσε σε ερωτήσεις τύπου «πότε το πήρες στα χέρια σου τελευταία φορά» ή «θα το μοιραζόσουν με φίλους σου» χωρίς να ξέρει ότι απαντάει… για τη σύζυγό του.

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, η Χριστίνα Μπόμπα κάλεσε τηλεφωνικά και σχολίασε για τις απαντήσεις του Σάκη «δεν το περίμενα από το στεφάνι μου αυτό».

Ο Σάκης έκλεισε το τηλέφωνο με την ερώτηση προς τη σύζυγό του «τι έχουμε για βραδινό;».