Δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν ο «βασιλιάς» της νυχτερινής Αθήνας και του πενταγράμμου, γενικότερα. Σε κάθε νυχτερινή του εμφάνιση, επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ είναι γνωστό στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ότι είναι και ο «βασιλιάς» των λουλουδιών. Απόδειξη αυτού για μία ακόμη φορά, τα όσα συνέβησαν το διήμερο της πρεμιέρας του στο North Live Stage, όπου όπως και την Παρασκευή, έτσι και το Σάββατο βράδυ, στο δεύτερο πρόγραμμά του, τελείωσαν τα λουλούδια του νυχτερινού κέντρου, αφού έγιναν πολλές φορές «βουνό» στα πόδια του Λευτέρη Πανταζή, που μαζί με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και τον ράπερ Tus, κέρδισαν με sold out, το στοίχημα της διασκέδασης.

Με την μουσική  υπογραφή του διευθυντή καλλιτεχνικής παραγωγής,  Χριστόδουλου Σιγανού, που ετοίμασε το πιο μοντέρνο, ανεβαστικό, λαϊκό πρόγραμμα, με έντονες ενέσεις clubbing, εκρηκτικές χορεύτριες, και με τη στήριξη του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, που ανακαίνισε το μαγαζί και το εξόπλισε με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φώτα και ήχο, τα βόρεια προάστια, απέκτησαν το δικό τους hot spot, που τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββάτο, δεν έβρισκες καρέκλα να κάτσεις.  

Εκπληκτικός και ο Πάνος Καλίδης, που ανέβασε κι άλλο τον σφυγμό της διασκέδασης. Ο Θάνος Πετρέλης με τη σειρά του, απογείωσε τον κόσμο με το πρόγραμμά του, σε ένα «πάντρεμα» των μεγάλων επιτυχιών του, με πιο bit ρυθμούς. Μεγάλη έκπληξη, ο ράπερ Tus, που «ένωσε» άψογα το λαϊκό με το ραπ,  και κέρδισε επίσης τις καλύτερες κριτικές για τα όσα παρουσίασε επί σκηνής.