Μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο «Happy Day», ο Τάκης Χατζής με παρέμβαση του στη σημερινή εκπομπή, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου, είπε στο μονταρισμένο βίντεο: «Υπάρχουν και πρόσωπα που πήγαν τελευταίως στον ΣΚΑΪ τα οποία δεν παίζουν καλό ρόλο, κάτι δευτεράτζες που έφεραν εκεί πέρα…».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τάκης Χατζής μπήκε στη σύνδεση του Δήμου Βερύκιου και άρχισε να πυροβολεί.

«Κάποιος από το πάνελ εκεί είχε απορίες. Εσύ ήσουνα;», είπε αρχικά στον Βασίλη Γρηγορόπουλο κι εκείνος έκπληκτος είπε:

«Είναι της ενημέρωσης, είναι της ψυχαγωγίας»; «Κι εσένα τι σε νοιάζει ποιανού είναι;», ρώτησε απότομα ο Τάκης Χατζής και στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς την Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Εγώ μίλησα για χαρακτήρες, για πρόσωπα. Η κυρία δεν τα έβαλε όλα, γιατί πήγε και την ψαλίδισε τη συνέντευξη. Τώρα θα τα ακούσεις κι εσύ, θα σε καταγγείλω δημόσια.

Καταρχάς, δεν αναφέρθηκα στα παιδιά της ψυχαγωγίας. Μίλησα για χαρακτήρες, για ανθρώπους που πήγαν εκεί και δημιούργησαν προβλήματα. Ο κ. Παπαδρόσος μου φέρθηκε πολύ καλά, ο Βασίλης Χιώτης μάς στήριξε πάρα πολύ, ο Γιάννης Κολοκυθάς, η Εύη Κουτσαυτάκη με στήριξε πάρα πολύ και δεν τα έβαλε στο βίντεο».

Η παρέμβαση του δημοσιογράφου, αν μη τι άλλο, προκάλεσε μια ευχάριστη αναστάτωση στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: