Ο γάμος της Δήμητρας Λαζαράτου ιδιοκτήτρια Dialogue Public Relations και του καλού της Μιχάλη Σταθάτου   που ασχολείται με τα ναυτιλιακά έγινε στην Ανάβυσσο και φιλοξένησε σχεδόν ολόκληρη την εγχώρια showbiz. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Δέσποινα Καμπούρη και το ζεύγος Λέων Πατίτσα-Μαριέττας Χρουσαλά οι οποίοι ευθύνονται για τη γνωριμία  τους.   Τη βασίλισσα των δημοσίων σχέσεων, έτσι όπως την αποκαλούν, χτένισε ο  Βασίλης Στρατηγός ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ολίβια Σαχινίδου

Παρανυφάκια και  παραγαμπράκια: Μάργκω Πατίτσα, Σπύρος Πατίτσας, Κωνσταντίνος Πατίτσας, Έλενα Ταρασιάδη, Χριστίνα Ταρασιάδη, Διώνη Παπακυρήκου, Νάσος Μπελιγράτης, Κωνσταντίνος Μπάρδης Τα παρανυφάκια – όλα ντυμένα με Lapin House – κράτησαν το πέπλο της Δήμητρας, ενώ η μικρή Μάργκω Πατίτσα – που φορούσε Σίλια Κριθαριώτη, καθώς είναι βαφτισιμιά της- προπορευόταν ραίνοντας με ροδοπέταλα τη διαδρομή. Η Σίλια Κριθαριώτη σχεδίασε το ολοκέντητο νυφικό από soutache, cotton και παριζιάνικα δαντελάκια κεντημένα στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski, ενώ η κουάφ ήταν από μεταξωτό τούλι, με κεντημένη κορδονέ δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski. Τα παπούτσια της νύψης ήταν ψηλοτάκουνα σανδάλια από δέρμα και δαντέλα Gianvito Rossi (Καλογήρου) και τα κοσμήματά της Ourania Vourakis, ενώ οι βέρες του ζευγαριού ήταν δημιουργία του οίκου Cartier. Το κοστούμι του γαμπρού ήταν Hugo Boss.

Ο γάμος έγινε 6μμ στο Κτήμα 48 (48ο χλμ Λ. Αθηνών-Σουνίου) στην Ανάβυσσο. Εκεί τελέστηκε και το μυστήριο, και η δεξίωση και το πάρτι. Στο κτήμα  τη νύφη συνόδευσε οικογενειακός φίλος με cabrio αντίκα Austin Healey Sprite του 1966, ο οποίος  την παρέδωσε στον πατέρα  της.

Είχαν περίπου 280 καλεσμένους κάποιοι επώνυμοι έφτασαν μετά το μυστήριο, στη δεξίωση η Begnis Catering επιμελήθηκε το μενού και το art de la table ενώ η Κατρίνα Τσάνταλη τους οίνους «KANENAS» και ο Φίλιππος Παπασπύρου τη γαμήλια τούρτα. O Σωτήρης Βρεττός επιμελήθηκε τον ανθοστολισμό με λουλούδια της εποχής: Λευκή ορτανσία Μπουτόν λευκά & ροζ τριαντάφυλλα SnowberryWaxΆστερΛευκόδεντροΥπέρικουμ λευκό & ροζΑγγελικήΕυκάλυπτοςΜυρτιάOι μπομπονιέρες περιείχαν κεριά Jo Malone London, χαραγμένα με τα ονόματά τους  και την ημερομηνία  του γάμου τους , και κουφέτα με γεύση stracciatela. τα φωτεινά props ήταν από το Letter Co.

Το ζευγάρι έμεινε  στο The Margi Hotel στη Βουλιαγμένη

Στα decks  ήταν ο κορυφαίος DJ Αντώνη Δημητριάδη. Το τραγούδι του πρώτου χορού ήταν το «Φίλα Με Ακόμα» σε αγγλική διασκευή (“Kiss Me My Darling”) που έστειλε κατ´ αποκλειστικότητα ο Πάνος Μουζουράκης, ως δώρο γάμου, πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Τέλος την ανθοδέσμη έπιασε η Νάνσυ Παραδεισανού