H Kylie Jenner κι ο Travis Scott έχουν χωρίσει και τώρα όλοι οι fans τους ασχολούνται με τους λόγους που οδήγησαν εκεί.

Προς το παρόν, επίσημη δήλωση δεν έχουμε από κάποιον από τους δύο, παρά μόνο το tweet της σταρ στο οποίο διασαφήνιζε στον κόσμο ότι η προσοχή τους στην παρούσα φάση είναι στην κόρη τους, Stormi, και στο πώς θα είναι εκείνη καλά.

Λίγο αφότου χώρισε, όμως, συνέβη κάτι περίεργο, αφού η Kylie έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία και διέγραψε λίγο μετά. Γιατί; Η απάντηση φαίνεται να κρύβεται στους followers της, οι οποίοι δεν ένιωσαν ότι το εν λόγω post έπρεπε να ανέβει.

Το τι ήταν αυτή η ανάρτηση και γιατί τελικά τη διέγραψε θα το δεις παρακάτω.

Η Bugatti Chiron είναι ένα αυτοκίνητο με αξία που ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια δολάρια και χρειάζεται δεκάδες χιλιάδες τον χρόνο για τη διατήρησή του. Βλέποντάς το οι followers της θεώρησαν ότι η ανάρτηση ήταν υπερβολική σε σημείο που έφτανε το προκλητικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Kylie έχει στην κατοχή της πληθώρα αυτοκινήτων, ανάμεσά τους δύο Range Rovers, μία Rolls Royce, μία Porsche, μία Lamborghini και μία Ferrari. Μετά από σχόλια που της έλεγαν ακριβώς αυτό, εκείνη αποφάσισε να το διαγράψει, μάλλον για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: