Οι τσακωμοί τους ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, αφού οι κόντρες τους δεν έλειψαν ούτε από την πρεμιέρα της εκπομπής που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη. Το ζευγάρι πρέπει να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικές χώρες και να περάσει με επιτυχία τις δοκιμασίες του, που έχουν να κάνουν με τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου.

Globetrotters: Αντελίνα σε Χάρη: «Απορώ με την πατσαβούρα που σου άρεσε»

Για την Αντελίνα και τον Χάρη, ο πρώτος προορισμός ήταν η Νέα Ζηλανδία, όπου άναψαν τα αίματα με το που πάτησαν το πόδι τους. Τότε, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε δει μία όμορφη γυναίκα να περνά από δίπλα του και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Η σύντροφός του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της. «Τι λιγούρης είσαι; Σκέψου τι κάνεις όταν είσαι μόνος σου!» είπε εκνευρισμένη, δηλώνοντας μετά στην κάμερα: «Βλέπουμε κι ωραίες γυναίκες, ο Χάρης δηλαδή τις έχει δει όλες!».

Λίγο αργότερα έκανε τα παράπονά της στον Χάρη με τον ίδιος να λέει «τα εν οίκω με εν δήμω… Ούτε που θυμάμαι ποια ήταν!». «Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!» απάντησε η Αντελίνα σε έναν ξεκαρδιστικό καβγά.

Το ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο πρώτο του ταξίδι, αφού δεν έλειψαν και οι σκηνές ζηλοτυπίας στη Νέα Ζηλανδία.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι καβγάδες συνεχίστηκαν και μία φράση του Χάρη ήταν αρκετή, για να ανέβουν οι τόνοι. «Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» και η Αντελίνα απάντησε με μία, έτσι, δόση ειρωνείας: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ». «Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα τω Θεώ εκνευρίζομαι, το παρακάνεις! Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης εκνευρισμένος. «Δεν γαμ…» απάντησε η Αντελίνα κι έφυγε από δίπλα του. Ο καβγάς, όμως, δεν σταμάτησε εκεί με τον τραγουδιστή να λέει στη συνέχεια: «Να έχεις μέτρο, δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες.