Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες»

Το χωριό στις «Άγριες Μέλισσες» ενημερώνεται για την εγκύκλιο του Υπουργείου πως η περιοχή τους επιλέχθηκε για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης και διχάζεται με κάποιους κατοίκους να είναι υπέρ και άλλοι κατά του σχεδίου.

Η Ελένη καταλαβαίνει πια πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της και μια νέα σφοδρή διαμάχη ξεκινά. Ο Νικηφόρος συγκρούεται για πρώτη φορά με τη Μυρσίνη ενώ ο Δούκας εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του Νικηφόρου και της Ασημίνας κάνει μια πρόταση στην Ελένη για να λήξει η κόντρα τους. Παράλληλα το ταλέντο της Δρόσως στο τραγούδι εκπλήσσει ολόκληρο το Διαφάνι.

Η Ασημίνα παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στα όρια τις δυο οικογένειες, ενώ ο Κυπραίος δέχεται μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Ο Λάμπρος στέκεται στο πλευρό της Ελένης για το θέμα των χωραφιών. Θα είναι και το μοιραίο βήμα για τον έρωτα τους;

Ο ΑΝΤ1 έχει δώσει εδώ και μέρες το τρέιλερ με όσα πρόκειται να δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» το βράδυ της Δευτέρας, μετά την είδηση πως τα χωράφια του χωριού αναμένεται να απαλλοτριωθούν για τη δημιουργία βιομηχανικής ζώνης.