Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του Φωτεινή Αθερίδου και από ό,τι φαίνεται ο μικρός Θοδωρής -αφού ο εγγονός του θα πάρει το όνομα του- έχει αρχίσει μέρα με τη μέρα να του κλέβει την καρδιά.

«Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Πρω1νό και τη Φαίη Σκορδά. Ο ίδιος ανάρτησε μια ακόμα φωτογραφία στο Instagram με τον εγγονό του αγκαλιά να τον ταΐζει με το μπιμπερό, αφιερώνοντάς του στίχους από τραγούδι του Γιάννη Πάριου:

«Μετά από σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά από σένα τι; Τι ν αγαπήσω τι;», έγραψε συγκεκριμένα ο Θοδωρής Αθερίδης και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Ανάμεσα σε αυτά και το χιουμοριστικό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία έγραψε… επίσης στίχους:

«Έλα στον παππού... Έλα στον παππού... Σ'αυτόν που τα χει όλα και μη κοιτάς αλλού».

Δείτε την ανάρτησή του και παρακάτω το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη:

View this post on Instagram

🎼Μετά απο σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά απο σένα τι; Τι ν αγαπήσω τι;🎼

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on