Το απόγευμα της Κυριακής η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» την Άννα Μαρία, η οποία στο παρελθόν πρωταγωνιστούσε σε ροζ ταινίες, ενώ πλέον είναι παιδίατρος και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αφού είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

Η Άννα Μαρία μίλησε με πάσα ειλικρίνεια στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους ταινίες αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου.

Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα. Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω”. Η ίδια τόνισε πως ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος ήταν και ο πρώτος της έρωτας, την έβαλε στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Η Άννα Μαρία τον εμπιστεύθηκε και τελικά συνέβησαν όλα όσα συνέβησαν. Πριν από περίπου τρία χρόνια, το θέμα της έγινε πρωτοσέλιδο και συζητήθηκε έντονα, αφού η ίδια πήγε στην Σύρο, προκειμένου να κάνει το αγροτικό της. Τότε μαθεύτηκε η εμπλοκή της σε ροζ ταινίες και όλο το ζήτημα ήρθε στο προσκήνιο.



Η Άννα Μαρία έχει αφήσει στο παρελθόν τις κακές και δύσκολες στιγμές της και πλέον ζει μια καινούργια ζωή, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν αληθινά. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου τα νέα δεδομένα της, μιλώντας μάλιστα και για το θαύμα που πραγματικά της άλλαξε τη ζωή.