Tο πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε, κι έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ της εκπομπής του.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι συμμετείχαν στην πλάκα και οι γυναίκες του πάνελ, χωρίς να σκεφτούν ή να αισθανθούν άσχημα για το τι πέρασε η άτυχη φοιτήτρια, ή πως θα ένιωθαν αυτές αν ήταν στην θέση της.

Το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα έβλεπε την κωμωδία πίσω από το γεγονός, και αφορμή για γέλια και υπονοούμενα.

Ατάκες όπως «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε», ή το «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο» δεν προκαλούν γέλιο.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ που προσπαθούσε να τους μεταφέρει την είδηση προσπάθησε να τους επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό, ωστόσο δεν κατάφερε να τους πείσει και όλοι τους συνέχισαν να κάνουν την πλάκα τους.

Ούτε ήταν αστείο κάποιος της παραγωγής να πιτσιλίσει στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη με ένα μπουκάλι νερό, αναπαριστώντας το γεγονός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί;


Η Κατερίνα Γκαγκάκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram. «Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη.

View this post on Instagram

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) on