Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha, όπου και κρατά τον ρόλο της Στάσας, μιας στοργικής μητέρας και δυναμικής συζύγου.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει συνεχή παρουσία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο και καθόλου άδικα θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Ο ρόλος στο "Προξενιό της Ιουλίας"

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον ρόλο της Στάσας στο «Προξενιό της Ιουλίας», καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς στα γυρίσματα.

«Ξυπνάμε από τις 5 το πρωί για να κάνουμε γυρίσματα, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Είναι μια σειρά εποχής και δεν είμαστε σε στούντιο αλλά σε φυσικούς χώρους, οπότε καταλαβαίνετε ότι η δυσκολία είναι τεράστια, αλλά το ευχαριστιόμαστε, μας αρέσει και είμαστε με μια "Ιουλία" μέσα μας», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει πως ορισμένες σκηνές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων την είχαν ζορίσει συναισθηματικά.

«Πάρα πολλές ήταν αυτές οι σκηνές που με ζόρισαν συναισθηματικά. Αυτή είναι όμως η δουλειά μας. Αυτό είναι το όμορφο και η ευτυχία και αυτό ευχαριστιέμαι τόσα χρόνια. Αν δεν ζορίζεσαι συναισθηματικά, είναι λίγο επιφανειακά τα πράγματα…».


Ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή

Την απόλυτη επιτυχία βιώνει και στα προσωπικά της η γνωστή ηθοποιός έπειτα από πέντε χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου με τον Μάνο Νιφλή.

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγό μου δεν κυνηγούσα τον γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο. Έχει δύο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο, με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», έχει αποκαλύψει η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Θαυμάζω το μυαλό του Μάνου και το χιούμορ του. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Δεν ήμουν ποτέ του φλερτ. Μου φαίνεται βαρετό και με κάνει να ντρέπομαι. Όταν με γνώρισε ο σύζυγός μου με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε», είχε συμπληρώσει για τον άνθρωπο της ζωή της.


Η σχέση της με τον Μάκη Τσέλιο

Η Ελισάβετ Μουτάφη, εκτός από την υποκριτική, έχει και άλλη μία μεγάλη αγάπη, τη μόδα, και έχει μιλήσει αρκετές φορές γι' αυτήν, όπως και για τον θείο της και αδερφό της μητέρας της, Μάκη Τσέλιο.

Η ηθοποιός έχει αρχίσει και ασχολείται τον τελευταίο καιρό και με το ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου, μιας και λατρεύει και τη μόδα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του lockdown ανέλαβε τον οίκο εξ ολοκλήρου.

«Ο θείος μου δεν μου ήταν πάντα μόνο αγαπητός, αλλά και πρότυπο. Έχω ζήσει από κοντά όλη του τη διαδρομή, από την εποχή του Billy Bo. Είμαι μεγαλωμένη μέσα στα ρούχα, υπάρχουν στιγ­μές που θα μου μείνουν αξέχαστες. Θυμάμαι ακόμη τον Δημήτρη Ζουρντό τον μακιγιέρ, μικρό κοριτσάκι, να με βάφει κι εγώ να δίνω στο ατελιέ μικρές παραστάσεις. Η σχέση μου με τα ρούχα ήταν τόσο στενή και τα ατελιέ τόσο οικεία που κατά τα παιδικά μου χρόνια έλεγα στους συμμαθητές μου "εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω σχεδιάστρια μόδας"», είχε δηλώσει γεμάτη στοργή για τον θείο της η Ελισάβετ Μουτάφη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: