Μία έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ανήμερα της γιορτής της. Χωρίς να το περιμένει της τηλεφώνησε η μητέρα της και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο για την ονομαστική της γιορτή.

Η παρουσιάστρια αρχικά ένιωσε αμήχανα και στη συνέχεια συγκινήθηκε, ενώ της είπε on air πόσο πολύ την αγαπά. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε μιλήσει σήμερα στην μαμά της και όταν την άκουσε σάστισε γιατί η μητέρα της ακουγόταν ελαφρώς κρυωμένη.

Χθες, η Κατερίνα γιόρτασε με τον σύντροφό της και φίλους την γιορτή της και δημοσίευσε εικόνες και βίντεο στα social media. Πιο συγκεκριμένα, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι και πέρασε μια υπέροχη Κυριακή, όπου δέχτηκε δεκάδες ευχές και πολλά δώρα.

Στο δείπνο έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Χριστίνα Στεφανίδη αλλά και η Δήμητρα Λαζαράτου.

Όλοι μαζί ήπιαν καλό κρασί και έφαγαν λαχταριστά πιάτα. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ έχοντας στο πλευρό της τους καλούς της φίλους και φυσικά το αγόρι της Φίλιππο Τσαγκρίδη.