Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, εκτός από ηθοποιός, είναι γνωστό πως ασχολείται και με τη φωτογραφία. Συχνά φωτογραφίζει πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως είχε κάνει και παλαιότερα με την πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη.

«Έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες που τις αποθεώνω, γιατί λατρεύω το γυναικείο φύλο, είτε μικρά παιδάκια, είτε παππούδες» είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή τη φορά, από τα ρούχα της για χάρη του βγήκε η Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά αισθησιακά, σε λήψεις που εντυπωσιάζουν για το βλέμμα της.

Η τραγουδίστρια, με αέρα μοντέλου αφέθηκε στον φακό, και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης την απαθανάτισε στην πιο αισθησιακή φωτογράφισή της μέχρι τώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


View this post on Instagram

In frame : @crystallia__ ° ° #photooftheday #photoshooting #photomodel #singer #sensual #sexy #naked #ig_portrait #canonphotography

A post shared by Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) on



View this post on Instagram

In frame: @crystallia__ ° ° #photooftheday #photoshooting #naked #photographer #bnw #artistic #canonphotography #ig_portrait

A post shared by Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) on