Να το ρίξουν έξω αποφάσισαν οι «Μέλισσες» που μέχρι τώρα βλέπαμε τους ηθοποιούς μαζεμένους μόνο μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ-1. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη  τους  δημόσια εμφάνιση και να απολαύσουν το φαγητό τους με  θέα την Αθήνα.  Φυσικά η έξοδός τους συνοδεύτηκε με πολύ κέφι αλλά και ευχές για καλές γιορτές αφού την περίοδο αυτή κάνουν ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις τους.  

Έτσι, τη προηγούμενη Παρασκευή έκαναν την εμφάνισή τους στο «Τhe grand by Interni», η Θεοφανία Παπαθωμά, ο  Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Γιώργος Σουξές, η Μαρία Πετεβή, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και η Δανάη Λουκάκη. Φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι ενώ έδειχναν εντελώς διαφορετικοί από τη σειρά. Τα βλέμματα όλων έκλεψε η σέξι εμφάνιση της Θεοφανίας Παπαθωμά καθώς η γοητευτική ηθοποιός επέλεξε ένα σορτς  που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η ίδια διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της και δεν το κρύβει. Οι ηθοποιοί έδειχναν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο άρχισαν να υποδύονται  τους ρόλους τους σ τη σειρά με αποτέλεσαν να ξεκαρδίζονται στα γέλια.  Συμφώνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν και στα κείμενα τους που αποκαλύπτουν η συνέχεια της σειράς κάνοντας λόγο για έναν… φονιά που δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί! Μάλιστα η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε και στον νέο έρωτα που θα «χτυπήσει» το Διαφάνι.