Με τον αυτοσαρκασμό, το χιούμορ και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει η Μπέσυ Αργυράκη μίλησε για την μεγάλη της επιθυμία να γίνει γιαγιά, απάντησε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και αποκάλυψε πως με βελονισμό προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ανάγκη να τρώει γλυκά.

Η τραγουδίστρια ανάμεσα σε όλα τα άλλα εξομολογήθηκε πως έκλεισε ραντεβού με την κόρη της για να της κάνει κουβέντα για το πότε θα παντρευτεί.

«Ξεκίνησα να το ρωτάω στην κόρη μου και, επειδή έχουν μια μεγάλη βεράντα, της είπα: "Φαντάζομαι τα εγγονάκια μου να κάνουν ποδήλατο εδώ" και μου έβαλε τις φωνές».

Η ίδια που εργάζεται και ως ασφαλίστρια αποκάλυψε παράξενα πράγματα που την έχουν ρωτήσει: «Μου έχουν ζητήσει να ασφαλίσω διάφορα μέρη του σώματός τους. Με ρωτάνε "μπορώ να ασφαλίσω τα γεννητικά μου όργανα;"».

Η τελευταία αφηρημάδα που έχει κάνει ήταν στο ρεβεγιόν που κλειδώθηκε στην τουαλέτα λίγα λεπτά πριν βγει να τραγουδήσει και άκουγε την εισαγωγή του τραγουδιού της 5 φορές, ενώ θυμήθηκε και άλλες στιγμές της όπως αυτή στο σχήμα με τον Βοσκόπουλο αλλά και πως «μεταμόρφωσε» τη λακ σε μικρόφωνο.

«Μια φορά, όταν τραγουδούσα με τον Βοσκόπουλο, έλεγα το "Πορομπομπόμ” και γλιστράω και πέφτω κάτω και συνεχίζω και το τραγουδάω».

«Μια φορά έκανα τα μαλλιά μου και βγήκα να τραγουδήσω με τη λακ γιατί κάτι σκεφτόμουν. Είμαι σκεπτόμενο άτομο».

«Τραγουδάω 49 χρόνια. Από 11 χρονών έχω βγει. Κάθε ρυτίδα που βγαίνει για εμένα είναι μια εμπειρία. Το ΄94 είχα κάνει ένα μικρό λίφτινγκ, έχω κάνει 2 -3 φορές μπότοξ, υαλουρονικό και τώρα κάνω μεσοθεραπεία», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η τραγουδίστρια.

Δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά κάστανα λέγοντας πως στις γιορτές έφαγε 2,5 κιλά κάστανα. Η ίδια προσπαθεί να κόψει τα γλυκά και για να βοηθηθεί έχει ξεκινήσει βελονισμό.

«Είναι μια προσέγγιση που θέλω κι αυτή να τη ζήσω για να το εξαντλήσω το θέμα, γιατί, όπως θυμάσαι, με τον δακτύλιο δεν τα πήγα καλά, τον έβγαλα εσπευσμένα γιατί έφτασα στο θάνατο. Δεν ήταν ο σωστός τρόπος αδυνατίσματος», ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.