«Με αυτές που έκανα παρέα, μιλάω. Με τις άλλες δεν έχουμε κάποια επικοινωνία», δήλωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η μία νικήτρια του GNTM. Όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ειδικά για την Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η κοπέλα, δεν μιλάμε». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν όσα λέει η Άννα Μαρία Ηλιάδου και για τον Άγγελο Μπράτη, τον κριτή που την ονόμασε «Brati's girl» μέσα στο παιχνίδι.

«Όχι, δεν κρατάμε επαφή. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλα απάντησαν, εκτός από τον κ. Μπράτη», είπε η Άννα Μαρία.

 

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους και προβλήθηκαν στο Πρω1νό του ANT1, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της με το πρακτορείο της Κρίστι Κρανά.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της νικήτριας του Greece’s Next Top Model 2, η Κρίστι Κρανά επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το Πρω1νό και απάντησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Άννα Μαρία Ηλιάδου, μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μόδας, επιβάλλεται από την παραγωγή να συνεργαστεί με συγκεκριμένα πρακτορεία.

«Θα πρέπει να ξέρετε πως στο GNTM τους βάζουν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, το οποίο πρέπει να τηρήσουν για ένα χρόνο. Υπάρχει το πρακτορείο το Place που είναι στη Γερμανία και δυστυχώς συνεργάζεται μόνο με δύο πρακτορεία στην Ελλάδα. Και επιβάλλουν στο κορίτσι που θα βγει πρώτο να πάει στα δύο πρακτορεία. Εγώ έχω κάνει πάρα πολύ δουλειά για να βγάλω αυτά τα μοντέλα ούτως ώστε να ξέρουν πώς να προφυλάσσονται. Και η Άννα Μαρία το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό. Δεν είναι τυχαίο που στους διαγωνισμούς τα κορίτσια είναι από την Κρίστι. Εγώ σέβομαι το GNTM και για έναν χρόνο θα δουλέψει με τα συγκεκριμένα πρακτορεία. Μετά από έναν χρόνο θα δούμε τι θα κάνει», είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: