Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου σε παιδιά, ενώ η καταγωγή του είναι από τη Λήμνο και μένει στη Μεταμόρφωση Αττικής. Έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα την εργοφυσιολογία. Είναι οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο χόκεϊ επί χόρτου και κατέχει και δύο χρυσά σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

Μετά το τέλος του reality, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος φροντίζει να μας ενημερώνει για την καθημερινότητά του μέσα από τα social media και ειδικά το Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του, την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, αποκάλυψε στους followers του πώς ανέβηκε στο χιονισμένο βουνό της Πάρνηθας, μαζί με έναν φίλο του, φορώντας ελάχιστα ρούχα. Συγκεκριμένα, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, όπου έβγαλε μια φωτογραφία ημίγυμνος από τη μέση και πάνω.

Με το καλλίγραμμο κορμί του, όπως ήταν αναμενόμενο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τον γυναικείο πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί του και όχι άδικα, αφού διαθέτει κοιλιακούς-φέτες που θα του ζήλευαν ακόμα και άντρες πολύ μικρότεροί του.