Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απογοήτευσε τον Στέλιο Κουδουνάρη με τις ενδυματολογικές της επιλογές στο χθεσινό επεισόδιο του «My Style Rocks». Όταν έφτασε η σειρά του σχεδιαστή για να την κρίνει, οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, είπε μεταξύ άλλων στην παίκτρια: «Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έσπευσε να απαντήσει σε έντονο ύφος στον κριτή του ριάλιτι: «Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;»


Τέλος, θα πρεπει να αναφερουμε ότι ανάμεσα στις 11 διαγωνιζόμενες του νέου ριάλιτι μόδας είναι και η 34χρονη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία συγκίνησε όταν αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα 18 της πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate, ενώ δέκα χρόνια αργότερα διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Όπως τόνισε η ίδια στο βίντεο με το οποίο παρουσιάστηκε σαν παίκτρια του My Style Rocks: «Κινδύνεψα να χάσω την ζωή μου.

Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λες στον καθρέπτη πόσο όμορφη είμαι, μέχρι που τρως την σφαλιάρα και λες “ώπα”. Όταν έχεις περάσει τέτοιες καταστάσεις, το My Style Rocks θα είναι για μένα κάτι εύκολο»..

View this post on Instagram

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on

View this post on Instagram

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on