Η συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ

Μετά την ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ που της έσκαψε το λάκκο, σειρά είχε ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος έσπευσε να κατηγορήσει σήμερα την «αντάρτισσα» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ότι θα πάει να τον δει μόνο... νεκρό.  Από το σπίτι του στο Μεξικό, ο 75χρονος Τόμας Μαρκλ υποστήριξε σήμερα ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη του θα τον δει ξανά μέχρι να μπει στο φέρετρο.«Η Μέγκαν μου χρωστάει, είναι καιρός να κοιτάξει τον πατέρα της» , δήλωσε ο Τόμας παραχωρώντας συνέντευξη στο δίκτυο «Channel 5», που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ.

Ο 75χρονος Μαρκλ εκτοξεύει πυρά και στον σύζυγο της κόρης του, πρίγκιπα Χάρι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενεργεί σαν ένα «ευαίσθητο» 12χρονο αγόρι.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε επίσης να καταθέσει κατά του ζευγαριού στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ της εφημερίδας «Mail» και της κόρη του Μέγκαν σχετικά με τις επιστολές που είχαν ανταλλάξει οι δύο τους κι έχουν διαρρεύσει στον βρετανικό Τύπο.

«Εγώ θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε ο Τόμας.

Κατηγορώντας την κόρη του και τον γαμπρό του που έχουν πει «άσχημα πράγματα» γι 'αυτόν, πρόσθεσε:

«Δεν με νοιάζει. Σε αυτό το σημείο, μου χρωστάνε. Το Παλάτι μου χρωστάει. Ο Χάρι μου χρωστάει. Πρέπει να με ανταμείψουν για όσα έχω περάσει. Η Μέγκαν μου είχε πει πως όταν μεγαλώσω, θα με φροντίσει. Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον μπαμπά».

Στην συνέντευξη, ο Μαρκλ αποκαλύπτει επίσης λεπτομέρειες της τελευταίας του τηλεφωνικής κλήσης με τους Σάσεξ την παραμονή του γάμου τους το 2018.

«Ο Χάρι μου είχε είπε: «Αν με είχες ακούσει, αυτό δεν θα σου είχε συμβεί». Του απάντησα «είναι πάρα πολύ κακό ότι δεν πεθαίνω γιατί τότε θα μπορούσατε να παριστάνετε ότι είστε λυπημένοι» και τους έκλεισα το τηλέφωνο».

Ο Τόμας είπε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί τους από τότε, ούτε έχει δει το εγγόνι του: «Δεν νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν. Η επόμενη φορά που θα με δουν θα είναι όταν θα είμαι στο φέρετρο».