Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς. Ειδικότερα, η σύζυγος του δικηγόρου βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Νίκη Θωμοπούλου ανέβασε μια κοντινή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram όπου με χαρά και υπερηφάνεια δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου @dimitriskoleskas που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου @enta_mpaka που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Girls, μην ξεχνάτε την καθιερωμένη επίσκεψη στο γυναικολόγο σας! Βρείτε κάποιον που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, και ιδανικά να είστε μαζί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου! Όπως εγώ με τον γιατρό μου @dimitriskoleskas που βγάζει και τις πιο τέλειες φώτος και τη μαία μου @enta_mpaka που με βοηθάει να είμαι η πιο cool mammy ever! . #goodnight 💗

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It’s Nicky. ♍️🤷🏻‍♀️🤰🏻 (@nicky_thom) στις