14 Φεβρουαρίου, η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, η ημέρα στην οποία όλοι μας δείχνουμε λίγο πιο έντονα την αγάπη μας στο αγαπημένο μας πρόσωπο είτε αυτό είναι το ταίρι μας είτε οποιοδήποτε άτομο μας κάνει να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι από συναισθήματα στο πλάι του.

Για την σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz έστειλαν και αυτοί με την σειρά τους τις θερμές τους ευχές στο άλλο τους μισό. 

Η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αποκάλυψη των νέων δεδομένων της προσωπικής της ζωής και για τον λόγο αυτό απέφυγε να διαβάσει στον αέρα τα περιοδικά αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να τα πειράγματα και τις «μπηχτές» , με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να αλλάζει κουβέντα.

Κι ενώ η ίδια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής για το εν λόγω θέμα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσίευσε στα instastories της μια τεράστια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα που έλαβε μετά το τέλος της εκπομπής της.

Χωρίς να αποκαλύψει τον αποστολέα, αρκέστηκε μόνο να γράψει «Just Love» , δείχνοντας έτσι πώς κι εκείνη με φέτος γιορτάζει την πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Λες τα λουλούδια να είναι δώρο από τον αγαπημένο της; Εμείς μπορεί να μην το μάθουμε, ωστόσο, χαιρόμαστε πολύ για εκείνη.

Με ένα κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε στην εκπομπή της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφίες της στο instagram και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων. «Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο δεν χρειάζεται την έγκριση κανενός», έγραψε η ωραία Ελένη.



Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι από εκείνα τα ζευγάρια που ναι, μας αρέσουν πολύ και που λατρεύουμε το γεγονός πως ζουν διακριτικά και ποστάρουν στα media μια ιδέα μόνο της ευτυχίας που βιώνουν.

Μια στιγμή είναι και αυτή, αφού η παρουσιάστρια με αφορμή την σημερινή ημέρα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες για να ευχηθεί στον σύζυγο της, αλλά και σε όσους γιορτάζουν.


Η Ελεονώρα έγραψε στις λεξάντες που συνόδευαν τις φωτογραφίες: «Δεν θα γράψω κάτι. Το τέλειο δεν συνοδεύεται. #loveyou» και «Δεν γιορτάζουν οι ερωτευμένοι σήμερα... απλά θυμόμαστε ποσό ωραίο είναι να γιορτάζουμε τα συναισθήματα αγάπης. Να αγαπάτε με δύναμη, δεν χωράνε ημίμετρα σε τέτοιες περιπτώσεις».



Η Βίκυ Καγιά, η οποία παραμένει full in love με τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της Ηλία Κρασσά δεν θα μπορούσε να μη ευχηθεί στον έρωτά της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι πριν έξι χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει την κόρη τους Μπιάνκα και τον γιο τους Κάρολο-Ηλία.

Η ζωή τους μοιάζει με παραμύθι και παρά τα απαιτητικά επαγγελματικά προγράμματα και των δύο, πάντα βρίσκουν χρόνο για να τον περνούν μαζί! Μάλιστα, μια στο τόσο διοργανώνουν ρομαντικές αποδράσεις για να ανανεώνουν τον έρωτά τους! «Για πάντα ο Βαλεντίνος μου!» έγραψε η ερωτευμένη Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τον Ηλία της.

 

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και ο Σάκης Τανιμανίδης φρόντισε να ετοιμάσει μια υπέροχη και… πρωτότυπη έκπληξη στην σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο in love ζευγάρια και δεν σταματούν να γιορτάζουν την αγάπη τους κάθε ημέρα! Ωστόσο, σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να δείξει την αγάπη του στην όμορφη επιχειρηματία με τον πιο γλυκό τρόπο!

 

Όπως θα δεις στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης έπιασε στον ύπνο την γυναίκα της ζωής του, καθώς αποφάσισε να την ξυπνήσει λιγάκι απότομα, όμως πολύ τρυφερά! Ο ίδιος πήγε στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν εκείνη και με ένα τριαντάφυλλο έσκασε το μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που κρατούσε λέγοντας: «Happy Valentine’s day». Λίγο αργότερα και ενώ οι δυο τους βρίσκονται στη δουλειά, ο παρουσιαστής αποφάσισε να τρομάξει ακόμα μια φορά την Χριστίνα Μπόμπα χρησιμοποιώντας ξανά τη μέθοδο του μπαλονιού και τρομάζοντας πολύ την καλή του.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν σταμάτησε εκεί τις εκπλήξεις, αφού το καλύτερο το κράταγε για το τέλος… Κρατώντας ένα party popper πήγε πίσω από την Χριστίνα Μπόμπα και το άνοιξε τρομάζοντάς της ξανά. Ο χώρος γέμισε με μικρές κόκκινες καρδιές και εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του.

«HAPPY VALENTINE’S DAY!!! Καλά τα «…εγώ την αγαπάω κάθε μέρα, δεν περίμενα του Αγ. Βαλεντίνου» και τα σχετικά, αλλά τι σε χάλασε να την κάνεις ΚΑΙ σήμερα λίγο πιο χαρούμενη? Τώρα αν μπορείς να το κάνεις έτσι που θα πέσει και λίγο γέλιο μαζί…ακόμα καλύτερα!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος δεν σταματά να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο και από τότε έως σήμερα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Δημήτρης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Θα ήθελα αυτό που ζούμε να κρατήσει για πάντα», είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού για τον αγαπημένο της σε μία από τις συνεντεύξεις της αποκαλύπτοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του! Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αφού της προσφέρει καθημερινά ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας.

Ενόψει της ημέρας των ερωτευμένων, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της. Εκείνη τον αγκαλιάζει τρυφερά και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του! Μπορεί αυτή η φωτογραφία να έχει τραβηχτεί χρόνια πριν, όμως δεν παύει να είναι η αγαπημένη της παρουσιάστριας.



Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η διάσημη μαμά Ζέτα Δούκα ευχήθηκε στον σύζυγό της και... διαδικτυακά.

Πριν από λίγο, η ηθοποιός ανέβασε μία οικογενειακή τους φωτογραφία που τραβήχτηκε το καλοκαίρι και έγραψε: «Χρόνια πολλά ❤❤ μου! #celebrating #love #everyday #family #myman #mydaughter #blessed #valentinesday2020».



Η Ελένη Χατζίδου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δείχνουν κάθε ημέρα τα συναισθήματά τους στον καλό τους, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για την πιο ερωτική γιορτή όλου του χρόνου.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την Μελίτα Δήμητρα Παύλου, σχολιάζοντας: «Πόσοι άνθρωποι είναι τόσο τυχεροί ώστε να γνωρίσουν το άλλο τους μισό σ’ αυτή τη ζωή άραγε? Εγώ νιώθω ευλογημένη κ ευχαριστώ το θεό κάθε μέρα γι αυτό… Υπέροχε άντρα μου, φίλε μου, πατέρα του παιδιού μου, αίμα μου σε λατρεύω και σ’ ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα…Happy valentine’s day».

Τα λόγια της γνωστής τραγουδίστριας στάζουν μέλι για τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή, καθώς μαζί του είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Η γεμάτη έρωτα ανάρτηση δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει τους διαδικτυακούς φίλους της που έσπευσαν να αφήσουν όμορφα σχόλια.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τηνν Κατερίνα Γερονικολού, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο ηθοποιοί  αν και χαμηλών τόνων στην προσωπική τους ζωή, δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram  τρυφερές  τους φωτογραφίες,  οι οποίες προέρχονται από φωτογράφηση που πραγματοποίησαν πρόσφατα για γνωστό περιοδικό.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και με το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους να είναι εμφανές.

Ο Τσιμιτσέλης έγραψε:  «Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σήμερα! Κάντε τη μέρα να κρατήσει… για Πάντα !!!!!!», αλλά και η Γερονικολού: «Love will break your Heart, it's a Fact. And even though I Warn you, even though I Guarantee you that this Love will only Hurt you terribly, you'll still Pursue it. Ain't Love Grand?»




Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο της με τον Φώτη Μπερνάντο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο με πολιτικό γάμο εδώ και χρόνια, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους επτασφράγιστο μυστικό και το αποκάλυψαν την ημέρα που έγιναν πρώτη φορά γονείς.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της, όπου ήταν επτά μηνών έγκυος και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά, εραστή, σύζυγε, φίλε, αδερφέ και σύντροφε σε κάθε είδους γλυκά εγκλήματα…».

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού έγινε στα τέλη του 2015 και το 2016 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη Λυδία.

Μαζί με την κυκλοφορία του νέου single όμως ο Πάνος Μουζουράκης απέστειλε κι ένα υπέροχο ερωτικό σημείωμα μέσα από το οποίο κάνει εξομολογήσεις και καταθέτει τις σκέψεις του περί… έρωτος μιας και σήμερα όλου το κόσμου οι ερωτευμένοι για γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

«Έφτασε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που θες δεν θες θα εορταστεί ο έρωτας. Τα μαγαζιά και οι δρόμοι θα γεμίσουν καρδούλες μπαλόνια, καρδιές σοκολατένιες, καρδιές σε τοίχους, μπλούζες, καρτ-ποστάλ. Ένας φόρος τιμής για τους ρομαντικούς που η μέρα αυτή δεν έχει διαφορά από τις άλλες του χρόνου. Μια ευκαιρία για όσους λησμόνησαν να ξεσκονίσουν το χτυποκάρδι. Μια δικαιολογία για τους ντροπαλούς να το μαρτυρήσουν. Ένα εμπορικό κόλπο για τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία και τα κοσμηματοπωλεία, σύμφωνα με- τους ρεαλιστές.

Όπως και να έχει σου εύχομαι να σε ακουμπήσει με κάποιον τρόπο αυτή η μέρα. Γιατί ο έρωτας από μόνος του είναι γιορτή. Είτε υπάρχει ανταπόκριση, είτε όχι. Είτε έχει χαθεί μέσα στην ρουτίνα ή έχει μετουσιωθεί σε αγάπη, συνήθεια και βαρεμάρα. Είτε είναι κρυφός, παράνομος ή ανεκπλήρωτος... ο έρωτας είναι ζωή. Ο έρωτας είναι η ανάγκη να αναγνωριστούμε μέσα από τα μάτια του άλλου, να επιβεβαιώσουμε την αξία μας ή να θαφτούμε στην "αυτοπροβλήθη" ανεπάρκεια μας.

Ο έρωτας είναι ένα ισχυρό ναρκωτικό. Αφού λοιπόν ο έρωτας ευοδώσει, στο πρώτο στάδιο του δεν χρειάζεσαι ούτε τροφή, ούτε ύπνο. Βρίσκεσαι σε μια μόνιμη κατάσταση ευφορίας και δοτικότητας. Είσαι έτοιμος να δώσεις την περιουσία, την ψυχή και την ζωή σου χωρίς καν να το σκέφτεσαι. Στη δεύτερη φάση, η επήρεια αρχίζει και εξασθενεί και κάνεις ότι έκανες απλά τώρα τα μετράς λίγο παραπάνω. Στην τρίτη φάση αρχίζεις και κρατάς λογαριασμό και στην τέταρτη απλά ζητάς τα ρέστα.

Η ανταπόκριση στον έρωτα σου από το άτομο που θαύμασες και ερωτεύτηκες, σε συνδυασμό με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου που αναδύθηκε μέσα από αυτήν την συναισθηματική κατάσταση, σε βοήθησε να ανεβάσεις τα επίπεδα της αυτοεκτίμησης σου στον βαθμό που τώρα αμφισβητείς την δική της/του αξία και την ικανότητα του/της να αναγνωρίσει τη δικιά σου.

Εδώ λοιπόν καλείσαι να δεις το παιχνίδι που σου παίζει το εγώ σου, να αναγνωρίσεις την πραγματική αξία σου και τον ρόλο σου ώστε να ανεβείς σε ένα επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο η αξία σου δεν θα μετριέται μέσα από τα μάτια και τη γνώμη των άλλων. Και αν το έχεις πετύχει αυτό, τότε μπράβο σου, γιατί εγώ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει.

Kαι έτσι πέφτω στην λούμπα, δημιουργώντας παντού σχέσεις εξάρτησης στην αναζήτηση μιας συνεχούς αποδοχής. Όπως η δικιά μας σχέση. Που εγώ σου γράφω και σου τραγουδάω τραγούδια μέσα από την καρδιά μου γνωρίζοντας την αξία τους, αλλά περιμένω να αρέσουν και σε εσένα για να δικαιολογήσουν τον λόγο της ύπαρξης τους.

Μου αναθέσανε να γράψω ένα χαριτωμένο συνοδευτικό σημείωμα για τα δωράκια που σου στείλαμε και κατέληξα να γράφω μια έκθεση πάνω σε ένα θέμα που θέλει τόμους για να το αναλύσεις. Ελπίζω να μην περίμενες να λύσεις κάποιο σοβαρό ζήτημα γύρω από τον έρωτα διαβάζοντας τις σκόρπιες σκέψεις μου. Μιας και είμαι ανειδίκευτος πάνω στον έρωτα και την φιλοσοφία, μην πάρεις τα λόγια μου πολύ στα σοβαρά και θα σταματήσω να γράφω τώρα, για να μην σε κουράσω περισσότερο. Μπορεί να μην απαντήσαμε στην ερώτηση του έρωτα, αλλά αν ακολούθησες τις οδηγίες μου μέχρι εδώ, τουλάχιστον θα έχεις φάει, θα έχεις πιει και θα έχεις ακούσει το τραγούδι τρεις φορές μέχρι τώρα. Ελπίζω να σου άρεσε. Ευχαριστώ πολύ αν διάβασες μέχρι εδώ», έγραψε ο ίδιος.

Ως ενεργός χρήστης των social media, o Γιώργος Τσαλίκης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει μέσα από posts την αγάπη του στους δικούς του ανθρώπους.

Σήμερα, με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου.

"Happy Valentine's" έγραψε, ενώ στη φωτογραφία, που πιθανόν είναι από καλοκαιρινές τους διακοπές, βλέπουμε τον ίδιο να δίνει ένα γλυκό φιλί στη σύζυγό του, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.