Η Τσικνοπέμπτη σηματοδοτεί κάθε χρόνο την αρχή της καρναβαλίστικης περιόδου και οι καρναβαλίστικες μεταμφιέσεις έχουν την τιμητική τους! 

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz που μεταμφιέστηκαν για να γλεντήσουν, όπως είθισται αυτή την ημέρα.

Κάποιοι από αυτούς είναι γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα που εμφανίστηκαν μεταμφιεσμένοι για τις ανάγκες τηλεοπτικών τους εκπομπών και άλλοι μεταμφιέστηκαν για να διασκεδάσουν με την παρέα τους.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επέλεξαν να μεταμφιεστούν σε ήρωες από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ.

Στο Πρωινό ANT1 η Φαίη Σκορδά και η παρέα της μεταμφιέστηκαν στους ήρωες από τις «Άγριες Μέλισσες».


Στο Happy Day γιόρτασαν επίσης την σημερινή ημέρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έκαναν τις δικές τους μεταμφιέσεις:





Δείτε πως μεταμφιέστηκαν οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:


Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» ο ηθοποιός και παρουσιαστής μαζί με την Ματίνα Νικολάου (Βάνια) έκαναν πολλές μεταμφιέσεις, ενώ στο πλατό εμφανίστηκαν και οι παίκτριες του My Style Rocks, έχοντας μπει και αυτές σε ρυθμούς καρναβαλιού: Αλλά και άλλοι εκπρόσωποι γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με αποκριάτικες φωτογραφίες είτε από το παρελθόν, είτε από το σήμερα.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της που είναι μεταμφιεσμένη.



Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να μην φόρεσε κάποια περίεργη στολή για να γιορτάσει τη σημερινή μέρα, όμως έκανε μια αναδρομή στην παιδική ηλικία της και θυμήθηκε τα τότε αποκριάτικα πάρτι. Η γνωστή παρουσιάστρια συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από το παρελθόν και αναπολεί αγαπημένες στιγμές.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από την περίοδο που βρισκόταν στο δημοτικό, στην οποία ποζάρει ανάμεσα σε άλλα κορίτσια κατά τη διάρκεια ενός πάρτι μασκέ. Η Μαρία Ηλιάκη, μάλιστα, προκάλεσε τους followers της να της αναγνωρίσουν και να τις στείλουν τις υποψίες τους. «Ποια είμαι;;;Οποίος με βρει τον κερνάω καφέ στην πλατεία», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 


Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μία αυστηρή επαγγελματίας και καθημερινά να καταπιάνεται με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, όμως στην προσωπική της ζωή είναι χαλαρή και cool. Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όταν δεν βρίσκεται στον εργασιακό της χώρο φροντίζει να περνά τον χρόνο της μαζί με τον γιο της, Δήμο, όσο πιο παραγωγικά γίνεται.

Ο Δήμος γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 2017 και πλημμύρισε με απέραντη χαρά τις ζωές των γονιών του! Τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, ο μικρός αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα. Το μεσημέρι της Πέμπτης και ενόψει της Τσικνοπέμπτης η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να μπει στο mood της Αποκριάς και να μεταμφιεστεί. Έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Δήμο, στην οποία ποζάρουν φορώντας μάσκες. «Κουνέλι-παπί σημειώσατε 1!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Μάκης Πουνέντης:

Ο Χρήστος Σπανός μεταμφιέστηκε σε Μεξικανό:

Η Ιωάννα Λίλη μεταμφιέστηκε σε Τζακ Σπάροου:

Η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε μια φωτογραφία όταν ήταν κοριτσάκι μεταμφιεσμένο σε πριγκίπισσα:

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια φωτογράφιση της σε γνωστό περιοδικό που ήταν ντυμένη Πιερότος: