Η γνωστή δημοσιογράφος απαθανατίστηκε μερικές εβδομάδες αργότερα σε τρυφερά ενσταντανέ με τον γοητευτικό φωτογράφο Σπύρο Πώρο, φουντώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε τον γνωστό καλλιτέχνη και τον ρώτησε για την νέα φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του…

«Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς προσθέτοντας πως «με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πως θα συνεχίσω τη ζωή μου… Εννοείται πως θέλω να φτιάξω τη ζωή μου» πρόδωσε, επίσης, ο τραγουδοποιός προσθέτοντας πως «μπορεί και πολύ σύντομα». «Εγώ πιστεύω πως χωρίσαμε για εξωτερικούς παράγοντες, ενώ η Φωτεινή πιστεύει για εσωτερικούς. Έτσι πιάσαμε όλο το φάσμα. Πάντα είναι δύσκολος ένας χωρισμός αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ ωραία τώρα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς!

Όσον αφορά την σχέση με το παιδί του μετά τον χωρισμός, ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραδέχθηκε πως «το φυσιολογικό είναι να βλέπεις το παιδί πιο σπάνια μετά τον χωρισμό αλλά τα έχουμε βρει με την Φωτεινή, δεν είχαμε πρόβλημα. Μια χαρά είναι όλα».