Σε λαμπερή βραδιά μόδας συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η κάμερα του Happy Day και το πανέμορφο μοντέλο πήρε θέση για όλα όσα συζητιούνται γύρω από το όνομα της. Θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM ή θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars; Είναι τελικά έγκυος;

Όσον αφορά τα σενάρια που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως “δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ανήκω στο δυναμικό του STAR και όσο ανήκω σε αυτό, δεν κάνω καμιά συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι”.

Δείτε ακόμα: Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: Δεν μπορούμε να την δούμε ξανά στο GNTM (βίντεο)

Θα βρίσκεται, όμως, η καλλονή στο νέο κύκλο του GNTM; “Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. Υπάρχει πολλή αγάπη και σύνδεση μεταξύ μας, περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και αν όλα πάνε κατευχήν ξεκινάμε” απάντησε με χαμόγελο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Η Έλενα Χριστοπούλου, ξέρουν όλοι, είναι οικογένεια μου και όχι απλά μάνατζερ μου. Η οικογένεια μου θέλει το καλύτερο για μένα, με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει. Αν χρειαστεί να κάνει πίσω για κάποια δουλειά, που έχει ξανασυμβεί, κάνει πίσω” σημείωσε, επίσης, η κριτής του GNTM για την Έλενα Χριστοπούλου.

Υπάρχει ή έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κόντρα με την Βίκυ Καγιά; “Έχουμε πει και οι δύο πάρα πολλές φορές πως δεν υπάρχει καμιά κόντρα με την Βίκυ Καγιά. Δουλεύουμε με πάρα πολύ αγάπη, πολύ χαμόγελο και είμαστε δυο γυναίκες που δόξα τω Θεώ πάμε καλά στη δουλειά μας. Στηρίζουμε η μία την άλλη” δήλωσε με χαμόγελο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέλος, η όμορφη κριτής του GNTΜ παραδέχθηκε πως “δεν έχω ιδέα για το Dancing. Πρέπει να φτάσουμε στο τελικό στάδιο για να βρεθώ σε αυτή τη θέση” ενώ στις φήμες που την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τόνισε χιούμορ πως “θα είχα γεννήσει μέχρι τώρα”..