Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν κάτω από άκρα μυστικότητα πριν λίγες μέρες η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης. Το γνωστό ζευγάρι υποδέχτηκε λίγο νωρίτερα τον γιο του και παρά τις πρώτες δυσκολίες, τώρα είναι στα καλύτερά του.

Ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και έτσι η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης, όταν η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open.

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα.

Αξίζει, να αναφέρουμε πως η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την ίδια μέρα που συμπληρώνονται έξι χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Η Αλεξάνδρα Ούστα έκανε λίγες και καλές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ και οι δυο απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού. Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, έκαναν το baby shower στο σπίτι τους με την Αλεξάνδρα Ούστα να ανεβάζει μια φωτογραφία αγκαλιά με την κουμπάρα της Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Καλλιθέας. Μάρτυρες ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο κολλητός του γαμπρού, Γιώργος Σκέμπερης. Μετά τον γάμο, η συνέχεια δόθηκε σε γνωστό beach bar του Σουνίου, όπου ακολούθησε πριβέ πάρτι παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Φάνης Μουρατίδης και Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Να τους ζήσει!