Απειλεί και τη νυχτερινή διασκέδαση ο κορονοϊός, αφού το κέντρο Ιερά Οδός αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία του και τις εμφανίσεις των Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχου, Έλλης Κοκκίνου και Κατερίνας Στικούδη.

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο facebook, οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται πρόωρα.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (Covid-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.Ο όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη» ανέφερε η ανακοίνωση.