Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και το ταξίδι στην Ιταλία Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσω Instagram πως μετά από την πραγματοποίηση του σχετικού τεστ για τον κορονοϊό στην ίδια και στα παιδιά της, η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον ιό.

Κι ενώ τα παιδιά της είναι αρνητικά, το αποτέλεσμα αυτό έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων στον ΑΝΤ1 που σταμάτησε το πρωινό του πρόγραμμα και αξιολογείται εκ νέου η συνέχιση ή μη διάφορων παραγωγών του σταθμού.

Την ίδια στιγμή, σταματά και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει την ίδια μακιγιέρ με την Σκορδά και σταματά και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ τα γυρίσματά του σταμάτησε και το My style Rocks.

fayskorda 89601825 3399939126700556 8935804396146800507 n

Η Φαίη που βρίσκεται σε απομόνωση μένοντας σπίτι μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια του Happy Day, μετέφερε την μεταξύ τους συνομιλία στον αέρα της εκπομπής της.

 «H Φαίη είναι τελείως ασυπτωματική, ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο, μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ, όχι γιατί πήγε στην Ιταλία όπως πολλοί την κατηγόρησαν αλλά γιατί η Φαίη ανησύχησε για τα κρούσματα που ακούστηκαν στο Just the 2 of Us το οποίο γυρίζεται στο ίδιο στούντιο το Κάπα. Το ταξίδι στην Ιταλία, που δεν ήταν καν στην βόρεια Ιταλία, είχε προηγηθεί προτού η κατάσταση με τα κρούσματα εκεί βγει εκτός ελέγχου, ήταν πριν την Καθαρά Δευτέρα, δεν είχε σχέση με αυτό κι ας την κατηγορούν».