Σε καραντίνα για τις επόμενες μέρες μπήκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, λόγω του επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού της Φαίης Σκορδά με το οποίο και ήρθε σε επαφή. Ο αγαπημένος ερμηνευτής βρέθηκε την Παρασκευή στο Πρωινό και μην γνωρίζοντας φυσικά, πως η παρουσιάστρια ήταν θετική στο κορονοϊό τραγούδησε και βρέθηκε για αρκετή ώρα στο πλατό στα στούντιο ΚΑΠΑ.

Μόλις λοιπόν, είδε την ανακοίνωση της παρουσιάστριας, αποφάσισε να μπει προληπτικά σε καραντίνα, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του και τους γύρω του. Σύμφωνα με την οδηγία που δόθηκε, όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό, κοντά στην Φαίη Σκορδά η οποία προβλήθηκε από τον κορονοϊό, θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν, για να προλάβουν κάθε πιθανό κρούσμα.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, μπήκε σε καραντίνα και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:  «Την Παρασκευή ήμουν καλεσμένος στο πρωινό του Ant1. Με όλους τους συντελεστές τηρήσαμε τους κανόνες ασφαλείας σε σχέση με τη μετάδοση του ιού. Δεν έγιναν χειραψίες, αγκαλιές ή φιλιά. Εννοείται πως για τουλάχιστον δύο βδομάδες θα μείνω στο σπίτι, όχι μόνο επειδή βρέθηκα κοντά στη Φαίη που διαγνώσθηκε θετική αλλά γιατί ούτως ή άλλως, μένουμε στο σπίτι για το καλό μας και για την προστασία των συνανθρώπων μας.

Μην εστιάζετε μόνο στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο ιός βρίσκεται παντού. Μείνεμε μέσα για να τον περιορίσουμε και τελικά να τον εξαλείψουμε.

Για τους φίλους που ρωτούν, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αισθάνομαι μια χαρά και μόνο εμφανιστεί σύμπτωμα θα κάνω τεστ.

Περαστικά σε όσους νοσούν, προσοχή και υπευθυνότητα σε όλους μας και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. #menoumespiti» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Ο ίδιος, όμως, είδε με χιούμορ την καραντίνα και ανέβασε φωτογραφίες στο Instastory του: