Ο Βασίλης Νομικός, διευθυντής πλέον στον Επικοινωνία 94 FM, κοινοποίησε μέσω instagram μια παλιά δυσάρσετη ανάμνησή του, όταν ένα σοβαρό ατύχημα που είχε τον ανάγκασε να μείνει στο κρεβάτι για 3 μήνες. Έτσι θέλησε να παροτρύνει τους followers του να μείνουν σπίτι, ακολουθώντας τα προληπτικά μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από το σόου Ciao Ant1 όπου η Ρούλα Κορομηλά πλάι στον αξέχαστο Σάκη Μπουλά αναφέρεται στο σοβαρό τροχαίο ατύχημά του, πριν τραγουδήσει το τραγούδι «Άγγελέ μου Τύραννέ μου».

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. Άγγελε μου τύραννε μου. Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο κορωνοϊός. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο. Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό, τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου; Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)» ανέφερε στην ανάρτησή του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. ''Άγγελε μου τύραννε μου'' Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο ''κορονοϊός''Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου.Η διάγνωση άσχημη,κακή.Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή...Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες!Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών.Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.Δύσκολο διάστημα.Πολύ δύσκολο.Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος.Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία?Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό,τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου?Η απάντηση μια και μοναδική.Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Nomikos (@nomikosvasilis) στις