Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
1600-zaxir-master
Lifestyle

MasterChef - Ζαχίρ: Aρκετά ζευγάρια περνούσαν καλά στο σπίτι (βίντεο)

«Στο MasterChef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά. Δεν είναι κακό και μπράβο τους. Εκεί ήμουν, γίνεται να μην το ήξερα;»

Είναι η αλήθεια ότι το MasterChef έχει ξεπεράσει τα όρια του ριάλιτι μαγειρικής, και το αποκάλυψε ένας πρώην παίκτης.

Ο Ζαχίρ, ένας από τους παίκτες του προηγούμενου MasterChef έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, τονίζοντας πως στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετά ζευγάρια που περνούσαν καλά στο σπίτι.

«Στο MasterChef υπήρχε φλερτ και πέρασαν κάποιοι καλά. Δεν είναι κακό και μπράβο τους. Δεν λέω ονόματα. Εκεί ήμουν, γίνεται να μην το ήξερα; Εγώ ο Χρήστος και ο Παντελής ούτε που ασχοληθήκαμε με αυτό το κομμάτι, ούτε που μας ένοιαζε. Δημιουργήθηκαν 3-4 ζευγάρια».

Με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μακριά από την πατρίδα του.

«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει μετά το MasterChef. Ήταν όπως ήταν και πριν. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα αρκετές προτάσεις και στην Αθήνα και εκτός Αθήνας.

Δυστυχώς είχα θέματα με τα χαρτιά μου και όλο το καλοκαίρι πήγε χαμένο, δεν κατάφερα να δουλέψω πουθενά. Ήμουν τελείως παράνομος.

Μικρός ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί. Αργότερα που κατάλαβα όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου απογοητεύτηκα μόνο που έχασα το χαμόγελό μου.

Η μοναξιά με έκανε να χάσω το χαμόγελό μου. Η μοναξιά μακριά από την οικογένειά μου. Έχω 20 χρόνια να δω τη μητέρα μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό.».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Ζαχίρ: