Υπομονή λίγες μέρες… έμειναν και τα κομμωτήρια θα ανοίξουν. Μέχρι τότε όμως όσοι δεν μπορούν να περιμένουν πειραματίζονται μόνοι τους στο σπίτι είτε κόβοντας, είτε ξυρίζοντας, είτε βάφοντας τα μαλλιά τους. Άλλοτε μόνοι τους, άλλοτε με τη βοήθεια ειδικού μέσω Skype, άλλοτε επιστρατεύοντας κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Μετά από τόσους celebrities εγχώριους και μη η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε την αλλαγή η οποία μάλιστα ήταν και τολμηρή. Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες. Και ανέβασε το αποτέλεσμα στο Instagram…

«Μετά από άνιση μάχη με τα ψαλίδια και τις αφέλειες κατάφερα αυτό. Νομίζετε ότι τα κατάφερα; Τα φαινόμενα απατούν». Πάντως στη συνέχεια ζήτησε από τις followers της να μείνουν μακριά από τα ψαλίδια.

Πάντως η ηθοποιός συνομιλώντας διαδικτυακά με την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε πως μπήκε στο Youtube και είδε βίντεο με πολύ σαφείς οδηγίες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από άνιση μάχη με τα ψαλίδια και τις αφέλειες κατάφερα αυτό 💇🏻‍♀️ Νομίζετε ότι τα κατάφερα? Τα φαινόμενα απατούν #μείνετεμακριάαποψαλίδια #stayawayfromscissors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις