Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα στην καραντίνα τροφοδοτούσε συνέχεια τους λογαριασμούς της με υλικό, μοιραζόταν τις σκέψεις της και την καθημερινότητά της με τους followers της ενώ αρκετές ήταν οι φορές που έκανε δημόσιες συζητήσεις με άλλα πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Ηλιάκη έχει «χτίσει» μια δυνατή σχέση με όσους την ακολουθούν και αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζει να είναι τόσο ενεργή. Όπως σε οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή, έτσι και στα social media υπάρχουν θετικά στοιχεία, υπάρχουν και αρνητικά. Ένα από τα αρνητικά στοιχεία της μεγάλης έκθεσης είναι το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάζει τις αναρτήσεις σου και να εκφέρει την δική του άποψη.

Ωστόσο, ένα αγενές σχόλιο που δέχτηκε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη σε μία από τις φωτογραφίες της, την ανάγκασε να «λύσει» τη σιωπή της και να δώσει μα αφοπλιστική απάντηση. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στα προφίλ που διαθέτει στο Instagram και το Facebook μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη σχολιάζοντας: «I close my eyes and I can see a better day».

Σε ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ένας follower ανέφερε: «Καλά κάνεις και τα κλείνεις γιατί από ότι βλέπω όσο περνάνε τα χρόνια… πάει και η ομορφιά… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά». Τότε η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Αχ είσαι λίγο βλάκας εσύ μωρέ…» έχοντας την υποστήριξη των υπόλοιπων διαδικτυακών φίλων της που έσπευσαν να σχολιάσουν.

Δείτε τη φωτογραφία: