Στην αρχή της σχέσης τους απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις και όσο και αν όλοι μιλούσαν ότι οι δυο τους είναι μαζί εκείνοι δεν είχαν παραδεχτεί τίποτα.

Τους τελευταίους μήνες το σκηνικό άλλαξε. Μάλιστα το μοντέλο και κριτής του GNTM σε πρόσφατη συνένετυξή του μίλησε πιο ανοιχτά και αποκάλυψε πώς είναι καλά και νιώθει ολοκληρωμένη.

«Είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή και στη συνέχεια αναφερόμενη στον Snik είπε: «Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και τόσες μέρες καραντίνας έφτασε η ώρα για το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, που δεν είναι άλλο από τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή: «Έχει έρθει η συγκατοίκηση και επίσημα. Μετακόμισαν σε καινούριο σπίτι στην Πεντέλη. Το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο, με κήπο και πισίνα και ιδανικό για οικογένεια».