Ο Αντώνης Σρόιτερ άφησε για λίγο το προφίλ του αυστηρού παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος περιέγραψε μια τυπική ημέρα του, η οποία ξεκινάει στις 11 το πρωί και τελειώνει στις 11 το βράδυ, ενώ σε ό,τι αφορά τον ίδιο, «αν υπάρχει ένα καλό από την πανδημία κέρδισα λίγο χρόνο να κάτσω σπίτι τις ώρες που δεν ήμουν στη δουλειά, επειδή τελείωσαν όλες οι άλλες υποχρεώσεις. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένειά μου, είναι καλοί άνθρωποι. Ειδικά για κάποιον που φεύγει από το σπίτι, είναι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Συμπάσχω και με όσους κλείστηκαν με μικρά παιδιά στο σπίτι για πολλές ώρες, οπότε μπορώ να καταλάβω τις μητέρες και τους πατεράδες που είχαν μια έντονη επαγγελματική ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν κλεισμένοι στο σπίτι με τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο».

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως έχει πολλές τύψεις που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να βλέπει πολλές ώρες τις κόρες του, δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει πάντα είναι τα Σαββατοκύριακα. «Αυτό το διάστημα μου έδωσε την ευκαιρία να καλύψω πολύ χαμένο χρόνο και θα μου κακοφανεί όταν θα επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα που τα παιδιά θα είναι στο σχολείο και εγώ στα γνωστά μου 12ωρα, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Μιλώντας για τις κόρες του αλλά και για το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως οι δικές του κόρες "παίζουν ξύλο" και όχι με κούκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι κορίτσια - αγόρια μέσα στο σπίτι», ενώ αστειευόμενος δήλωσε πως θα κλείσει τις κόρες του σε... μοναστήρι λόγω του ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα φλερτ των κορών του σε λίγα χρόνια. Εκεί μάλιστα φαίνεται πως βρήκε «σύμμαχο» και τον σύζυγο της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σκέφτεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο μόλις η Αλεξάνδρα κλείσει τα 13.

Όσο για τη δημοσιότητα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται η σύζυγός του Ιωάννα το «παιχνίδι» αυτό, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποιες φορές τη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα σχολίασε πως λόγω του ότι ο ίδιος έγινε διάσημος σε ηλικία 35 ετών ήταν αρκετά δύσκολο να καβαλήσει το καλάμι.

Ενημέρωση και πολιτική
Ο Αντώνης Σρόιτερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις που έχει κάνει εκπομπή με ανθρώπους που δεν συμπαθεί: «Εμείς προσφέρουμε ενημέρωση. Έχω κάνει εκπομπή με πάρα πολλούς που δεν συμπαθώ. Δεν θεωρώ ότι οι τηλεθεατές είναι πρόβατα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι το καλό και τι είναι το κακό».

Όταν δε ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη αν θα μπορούσε να γίνει πολιτικός η απάντησή του ήταν: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι καλός πολιτικός, γιατί θέλει να λες συγκεκριμένα πράγματα και να είσαι προσηλωμένος στις δημόσιες σχέσεις. Θέλησα να γίνω δημοσιογράφος, γιατί με γοήτευε η ιδιωτική τηλεόραση και για 20 χρόνια ήμουν μόνο στον έντυπο Τύπο», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ για την πορεία της καριέρας του.