Μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για το χωρισμό τους. Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούοτογλου η τραγουδίστρια μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε πως δεν θα ξαναεκτεθεί τόσο πολύ καθώς είναι κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

«Πέρασα γύρω στους έξι μήνες κατάθλιψης, το έχω πει απ' έξω απ' έξω, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, δεν ήθελα να πάω στη δουλειά μου. Πήγαινα στη δουλειά μου, δεν με ενδιέφερε να ντυθώ, δεν με ενδιέφερε να βαφτώ, ήμουν ράκος. Κάποια στιγμή, είχε περάσει λίγος καιρός, βρέθηκα σ' ένα τραπέζι και μου είπαν "τι θα σε έκανε να εκφραστείς;". Είπα ότι ο μόνος τρόπος θα ήταν να κάνω αυτό που ξέρω από μωρό παιδί, που εκφραζόμουν μέσα από αυτό (σ.σ. τραγούδι) και έτσι κάπως μαγικά ξεκίνησαν όλα. Ήταν διέξοδος για εμένα, ήταν ο μοναδικός τρόπος για να έρθω πάλι στα ίσια μου», είπε.

Η Ουίλιαμς αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σ' ένα σπίτι. Αν μπορούσα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, θα επέλεγα να μην ξέρει κανείς τίποτα, να μη μάθει κανείς τίποτα. Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά μ' αυτό, έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Όχι τώρα, γενικότερα όταν έπρεπε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί αλλιώς δεν θα λεγόταν και "προσωπική". Τα είπαμε, τα είπε και εκείνος, τα είπα και εγώ, από κει και πέρα, τώρα ο καθένας -ειλικρινά- μπορεί να πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει».

Κατά τη συνέντευξή της, παραδέχθηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ο θάνατος και κλήθηκε -όπως είπε- να τον αντιμετωπίσει όταν ένας αγαπημένος της άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή.