Μαριαλένα Ροζάκη: Με βρίζουν και με απειλούν σε μηνύματα, εξαιτίας του ρόλου μου και της «Βάλιας» (βίντεο)
Η Μαριαλένα Ροζάκη την οποία απολαμβάνουμε στο Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει ότι στην αρχή της καριέρας της είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από σκηνοθέτη.

Όσο για τη συνέχιση της σειράς και τα γυρίσματα, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε: "Ναι, χθες είχαμε την ευτυχία να λάβουμε ένα μήνυμα ότι ξεκινάμε τα γυρίσματα την 1η Ιουνίου και ότι οργανώνεται το πρόγραμμα και θα μας σταλούν οι ώρες για τον καθένα μας".
Η Μαριαλένα μίλησε και για την άλλη ιδιότητά της που είναι δασκάλα ειδικής αγωγής. Συγκεκριμένα είπε: «Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον η επαφή με τα παιδιά. Τα παιδιά είναι πολύ δοτικά και είναι πιο αγνά από τους ενήλικες».
Στο τέλος της συνέντευξής της στην εκπομπή Ευτυχείτε, η ηθοποιός έριξε βόμβα, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή της καριέρας της είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από σκηνοθέτη.
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε, στο παραπάνω βίντεο...