Η φιλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Παντελή Καναράκη μετράει πολλά χρόνια. Οι δύο τους μέσα από τα social media μοιράζονται σπαρταριστά βίντεο χαρίζοντας γέλιο στον κόσμο που τους παρακολουθεί.

Οι δύο καλοί φίλοι έχουν μοιραστεί αμέτρητες στιγμές την τελευταία 20ετία και το γέλιο υπήρξε πάντα βασικό συστατικό της φιλίας τους.

Ο Παντελής Καναράκης μίλησε για αυτό μέσα από μια ανάρτησή του στο Ιnstagram, όπου δημοσίευσε και μια σπάνια φωτογραφία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου πριν 20 χρόνια!

«Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή!

Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατάσα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ.

Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ», έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) στις