Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή πήρε το πλοίο της γραμμής και ταξίδεψε με τα τέσσερα παιδιά της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Πήρα το πλοίο της αγαπημένης μου γραμμής και πήγα στην Άνδρο… Είχε κόσμο το πλοίο, αλλά δεν γινόταν αυτό που γινόταν παλιά, που έλεγες θα βρω εισιτήριο… Μπήκα σε πλοίο και έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο και δεν κυκλοφορήσαμε πολύ στο πλοίο…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με εντυπωσίασε, δεν κατέβηκα το Σαββατοκύριακο για μπάνιο, μόνο χθες πήγα… είχε πολύ κόσμο στην παραλία, σε μία παραλία στα Άχλα που είναι ερημική, δεν πας με το αυτοκίνητό σου γιατί θα το σπάσεις. Δεν πας για μία μέρα… είχε καλό καιρό και ήρθε το καραβάκι από τη Χώρα, αλλά μου έκανε εντύπωση που είχαν έρθει τόσα καραβάκια, τόσα σκαφάκια και κόσμος σ’ αυτή την ερημική παραλία, φανταστείτε σε άλλες που έχουν πιο εύκολη πρόσβαση….».
Η παρουσιάστρια ανέφερε το αγαπημένο μέρος που επισκέπτεται με τον Μάκη της και περνούν υπέροχα.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Η Τζια είναι υπέροχη, δεν ξέρω όμως αν οι παραλίες του είναι προσβάσιμες. Εγώ πηγαίνω με φουσκωτό και όχι μία και δύο φορές… Είναι η πιο κοντινή εκδρομή μας ιδίως την Άνοιξη… Λέμε δεν είναι κατακαλόκαιρο, πού να πάμε τσακ μπαμ; Και πάμε Τζια! Μιλάμε για όνειρο, τα ταβερνάκια της στη σειρά. Να περπατήσεις, να μυρίσεις και κυρίως να κάνεις βουτιές και να είσαι μόνος σου, αν σου αρέσει να είσαι εσύ και τα νερά… και το νησί έχει πολλές ωραίες παραλίες».