Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η Νίκη Σερέτη στο «The 2night Show».

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη παρουσία ως «Δεβόρα» στο σίριαλ «Εκείνες και γω» αλλά και την απόφαση να απέχει τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Νίκη Σερέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού.

Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν "Δεβόρα", τον "Μαύρο Ωκεανό" και άλλες σειρές που που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ.

Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί. Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο».

«Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί» συμπλήρωσε, επίσης, η Νίκη Σερέτη.

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός προσθέτοντας πως «έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δεν θέλει η ψυχή να καταλάβει, και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».