Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Daily Star, στην οποία συμμετείχε και η γυναίκα του Ayda Field, μοιράστηκαν με το κοινό κάποιες συνήθειες που έχουν αναφορικά με την ανάγκη τους και όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάτι που αφορά το σεξ, αλλά σε αυτά που λαμβάνουν χώρα… στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ο Williams άρχισε να μιλάει για μέρη στα οποία ουρεί και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του, το γεγονός ότι δεν προτιμάει να κάνει την ανάγκη του την ώρα που κάνει ντουζ.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η κουβέντα έκανε τον κύκλο της και δεν θα επεκταθούν σε περισσότερα, ήρθε η δήλωση από το ζευγάρι που έκανε τα social media να πάρουν φωτιά.

Ο κύριος Williams με τη σύζυγό του έχουν λοιπόν μια αγαπημένη συνήθεια κι αυτή είναι να κατουράνε στις πισίνες των διάσημων φίλων τους! Το ζευγάρι ανέφερε ότι το θεωρεί απόλυτα φυσικό και η Field συμπλήρωσε ότι εκείνη δεν την πειράζει να ουρεί και στο ντουζ σε αντίθεση με τον άντρα της, αφού της αρέσει πολύ.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε ποιον μπορεί να ενδιαφέρει πού κατουράει το διάσημο ζεύγος κι ούτε θέλουμε να κάνουμε εικόνα αυτά που ξεστόμισαν. Μονάχα ένα ερώτημα πλανάται στο κεφάλι μας… Οι φίλοι τους ξέρουν τι υπάρχει μέσα στην πισίνα τους;